In Nederland, inclusief de Waddeneilanden en Belgie (gratis) thuis bezorgd.

Bezorging/verzending

Bezorging in Noord Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe, exclusief de waddeneilanden) is bij de prijs inbegrepen en doen wij zelf.

Om nog meer mensen te laten genieten van onze producten zetten we VinoLogix en DPD in voor het snel en makkelijk door het hele land en in België bezorgen van wijnen en olijfolie. De bestellingen worden binnen 2- 3 dagen, verzekerd en verpakt in speciale dozen bij u bezorgd.

Voor het bezorgen van wijn buiten Noord Nederland vragen wij bij bestellingen onder de 150,- euro voor bestellingen in Nederland, de Waddeneilanden en België een vaste bijdrage in de verzendkosten van 8,95 euro inclusief BTW.

Bij een bestelling van meer dan 150,- euro inclusief BTW vervallen de verzendkosten in Nederland, de Waddeneilanden en België.

 

 

Ook leuk als cadeau; Perfecte Balsamico 250 ml, in een mooie cadeau box.