proeverij uitnodiging: High Wine zomer wijnen op zondag 30 juni 2019, de inschrijving loopt nu!!

High Wine zomerwijnen; 30 juni 2019

 

Heerlijke zomerse wijnen en gerechtjes gaan we proeven. Verrassend wit en rosé en natuurlijk fris rood dat wordt weer genieten!

De inschrijving is gestart en er is nog plek, dus geef je snel op.

De HIGH WINE proeverijen worden gegeven aan de Hoge der A 11 te Groningen. Tijdens de proeverijen worden wijn en spijs in combinatie geproefd in een gemoedelijke en vooral gezellige sfeer. Het diner duurt ongeveer drie uren en beslaat meestal 7 gangen en wijnen.  Gemiddeld zijn er 30-40 deelnemers per proeverij. Wij vinden het erg leuk wanneer u een introducé meeneemt, het aantal deelnemers graag goed vermelden bij opgave, dit in verband met het inkopen en bereiden van het aantal porties. Bij afname van meer dan 150,=/per paar aan wijn is deze proeverij gratis, daaronder vragen wij per persoon 20,= bijdrage in de kosten.

Ook leuk als cadeau; Perfecte Balsamico 250 ml, in een mooie cadeau box.