Missie en Team

Missie

Italiaans geluk in uw glas.

Wijnen en catering waar u blij van wordt.

Omdat u het verdient!

Team

DKP Wine & Dine, (DKP is de afkorting voor “De Keulse Pot”) importeert en levert sinds 2006 wijn en olijfolie uit vooral de Toscane en verzorgt op maat gemaakte; catering, aangeklede bedrijfsborrels, huisdiners en geeft interessante kookworkshops.

Onze producenten zijn elke dag met hart en ziel bezig met hun wijnen en olijfolie. Deze passie voor smaak willen wij graag overbrengen en met u delen. Om dit met voldoende diepgang te kunnen doen concentreren wij ons op een gebied in Italie; de Toscane.

Wij vinden het belangrijk dat u weet welke wijn waarbij te schenken zodat u thuis altijd de juiste wijnkeuze maakt bij een gerecht of gelegenheid. Verkoop en introductie van onze producten gaat daarom sec via de door ons georganiseerde wijn-spijs proeverijen. Vanwege het Corona virus kunt u nu ook proefdozen samenstellen en bestellen aangezien de proeverijen niet door kunnen gaan.

Laura Otten houdt van smaken en kookt al meer dan 25 jaar gepassioneerd. Zo heeft zij o.a. gewerkt met en voor; Pat van der Walk Bake, Jean Beddington,  en in erkende bedrijven als Cafécox, La Cuisine Française, Zetizie en catering gedaan voor o.a. Jos Beeres en Plien en Bianca.

Laura is verantwoordelijk voor het bepalen van de wijn-spijscombinaties en natuurlijk de kook- en cateringactiviteiten.

Ellis Brunsting assisteert sinds 2015 Laura, samen maken ze met veel passie en vakvrouwschap de heerlijkste gerechten en geven de leukste workshops.

Jip Otten ondersteunt sinds 2019 bij de verkoop en proeverijen.

Eric van Keulen is als Toscaanse wijnliefhebber verantwoordelijk voor het overdragen van zijn kennis hierover en de selectie en inkopen van de beste wijnen.

Ciao Ciao en snel tot ziens,

Laura, Ellis, Jip en Eric