Geplaatst op

Shelter in the shade 16 juni 2023.

Shelter in the Shade van 16 juni 2023.

Roos Galjaard organiseert weer een benefiet ten behoeve van aidswezen en andere kwetsbare kinderen in Swaziland. Roos leefde jarenlang zelf in Swaziland en ondersteunt Shelter in the Shade sinds 2010. Zij is initiatiefnemer van de Shelter in the Shade benefiet festivals en wijn- en spijs proeverijen. Dit keer vindt het benefiet plaats op uitnodiging in Middelbert.

Naast opbrengsten voor voeding en onderhoud van het steunpunt staat Shelter in the Shade vooral in het teken van onderwijs. Acht kinderen die anders niet naar school kunnen, kunnen dan wel naar school.

Er wordt een combinatie van muziek, wijn en spijs aangeboden, het aantal deelnemers is gelimiteerd op 40 stuks.

Voor meer info over Shelter in the Shade: shelterintheshade.nl

Kom je niet naar het benefiet, maar wil je wel graag doneren? Dat kan! Maak dan een bedrag naar keuze over op NL09 INGB 0006 2901 14 t.n.v.  R. Galjaard te Groningen.